Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Radio Law Videos FAQList
Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. - Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια με ενημέρωση γύρω από νομικά ζητήματα. Δες το άρθρο - Κρίση & αναζήτηση διεξόδου από ειδικό δικηγόρο (Video) - Επικοινώνησε μαζί μας μέσω Facebook messenger (μπλε εικονίδιο κάτω δεξιά ή μέσω Skype. Οδηγίες χρήσης μπορείς να βρεις κάνοντας κλικ ΕΔΩ. Η νομική συμβουλή δεν είναι δωρεάν. Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!
Greek legal blog Greek legal blog in english

live-chat,ζήσε την εμπειρίαΤο 90% των επισκεπτών μας επικοινωνούν μαζί μας online. Ζήσε και εσύ αυτή την εμπειρία!
Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο!
Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο, δεν σου δίνουν σημασία κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρείς την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. 'Εχουμε τη λύση στο πρόβλημά σου. Πες το προβλημά σου. Αν αφήσεις το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! "Bring me your problems and I will offer you solutions".
Αποκλειστικά και μόνο το blog μου, σου προσφέρει ΑΜΕΣΑ και με ΑΣΦΑΛΕΙΑ:


> 1. ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΛΕΞΗ-ΚΛΕΙΔΙ 'Η ΘΕΜΑ: Ψάξε με τόνο στις λέξεις. Βάλε τη λέξη ή φράση - κλειδί (μικρά γράμματα) που ψάχνεις στο γκρί πεδίο (δεξιά) της πάνω μπάρας και μετά πάτησε enter στο πληκτρολόγιό σου (για έρευνα σε όλο το υλικό του blog). Ψάξε τώρα και μέσω Google Search στο blog! Εναλλακτικά κάνε αναζήτηση στο παρακάτω πτυσσόμενο (λευκό) πεδίο αναζήτησης "Επέλεξε Νομικό Θέμα .." ή στη λίστα όλων των αναρτήσεων του blog. Μπορείς ακόμη να κάνεις φωνητική αναζήτηση λέξης ή φράσης.
> 2. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στη διάθεσή σου πάνω από 471 άρθρα/κείμενα, 30 videos, 43 podcasts και πλούσιο ενημερωτικό υλικό εντελώς δωρεάν! 'Ηδη πάνω από 590.000 σελίδες του blog προβλήθηκαν και διαβάστηκαν από τους αναγνώστες. Για να βρείς ό,τι ψάχνεις και δεν βρίσκεις αλλού στο διαδίκτυο, χωρίς να χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου. Ενημερώσου με άρθρα, συμβουλές, videos, mp3, νομολογία, νομοθεσία και επίκαιρα νομικά νέα ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ), ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Όλα τα άρθρα στην πλειοψηφία τους έχουν δημοσιευτεί στο τοπικό Τύπο της Καβάλας (ΠΡΩΙΝΗ). Για επιπλέον ενημέρωση ψάξε και στο blog μου dikhgoros-kavala.blogspot.gr Απέκτησε άμεση επικοινωνία και εξειδικευμένη νομική υποστήριξη μέσω ασφαλούς Live Chat!
> 3. ΔΙΑΡΚΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αξιοπιστία, ποιοτική ενημέρωση, τεκμηριωμένη γνώμη και σεβασμός στον αναγνώστη. Διαρκής ανανέωση του blog με νέο ενημερωτικό υλικό και προσωπικά άρθρα. Στη διάθεσή μας Μεγάλη Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών για να σε ενημερώνουμε έγκυρα.
> 4. ΑΣΦΑΛΕΣ LIVE CHAT (Οδηγίες χρήσης): Κάνε ασφαλή συνομιλία μαζί μας μέσω του live chat (κάτω δεξιά). Το live chat είναι αποκλειστικά για βοήθεια αναζήτησης στο blog ή για κλείσιμο ραντεβού για νομική συμβουλή για το θέμα που σας απασχολεί. Για οδηγίες χρήσης και περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ ΕΔΩ. Για οδηγίες online επικοινωνίας μέσω Skype κάντε κλικ ΕΔΩ.
> 5. ΑΣΦΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SSL: Σερφάρισε στο blog μου και συνομίλησε μαζί μας μέσω του live chat (κάτω δεξιά) με ασφάλεια με την υποστήριξη πρωτοκόλλου ασφαλείας (SSL). Ένδειξη ασφαλούς σύνδεσης (πιστοποίηση server, ισχυρής κρυπτογράφησης) είναι η εμφάνιση πράσινου λουκέτου στη μπάρα url στο πεδίο δ/νσεων του browser σας και το https αντί του http πριν το kavala-lawyer.blogspot.gr
> 6. ΑΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Εξασφαλίσαμε για σένα φιλικότητα του blog 100/100 με τους χρήστες κινητών συσκευών και γρήγορη περιήγηση για καλύτερη και ευχάριστη εμπειρία.| Σεβόμαστε εσένα τον αναγνώστη για αυτό το λόγο προσφέρουμε αυθεντικά ποιοτικά άρθρα και χρήσιμο ενημερωτικό υλικό.

> ΕΙΔΙΚΟΙ σε υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού και υποθέσεις οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση - Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου https://www.dikigoros-diazygion.gr * Μείνε συντονισμένος μαζί μας!

Νομικά θέματα - Θεματολογία

 


Στείλε φωνητικό μήνυμα voice search Φωνητική Aναζήτηση11/2/15

Μετοίκηση και ρύθμιση χρήσης οικογενειακής στέγης κατά τη διάσταση των συζύγων

* Δημοσιεύτηκε 3 /1 /2015 στην "Πρωϊνή" Εφημερίδα της Καβάλας     
Μετοίκηση και ρύθμιση χρήσης οικογενειακής στέγης κατά τη διάσταση των συζύγων 
(Μέρος Α’)
  Όπως είναι γνωστό  ο γάμος μπορεί να εξελιχθεί ομαλά, αλλά μπορεί σε κάποια φάση  να έχει και σοβαρά προβλήματα, που όλοι απεύχονται. Να υπάρξει δηλαδή διάσταση των συζύγων και διακοπή της έγγαμης συμβίωσης. Κατά το στάδιο αυτό ανακύπτουν πολλά  προβλήματα, που τις περισσότερες φορές πρέπει να ρυθμιστούν δικαστικώς, όπως η μετοίκηση του  συζύγου από την οικογενειακή στέγη καθώς και η παραχώρηση της χρήσης αυτής σε ένα από τους δύο  συζύγους. Μπορεί να ληφθούν μάλιστα ασφαλιστικά μέτρα από το δικαστήριο για τη προσωρινή ρύθμιση της κατάστασης, αν συντρέχει επικείμενος κίνδυνος ή επείγουσα περίπτωση. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις  είναι δυνατόν να εκδοθεί αυτεπαγγέλτως και προσωρινή διαταγή του αρμόδιου δικαστηρίου, επιβάλλουσα το μέτρο άμεσα (έως την έκδοση απόφασης) με τη κατάθεση της σχετικής αίτησης ή μετά από συζήτηση της προσωρινής διαταγής που προσδιορίζεται υποχρεωτικά μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (2)  ημερών από την κατάθεση της αίτησης (άρθ. 691 ΚΠολΔ).

Για τη μετοίκηση  το άρθρο 735 Κώδικα Πολιτικής  Δικονομίας  προβλέπει, μεταξύ άλλων, ότι:
"Το δικαστήριο έχει το δικαίωμα να διατάξει κάθε πρόσφορο ασφαλιστικό μέτρο που υπαγορεύεται από τις περιστάσεις, για τη ρύθμιση των σχέσεων των συζύγων από το γάμο και των σχέσεων γονέων και τέκνων. Ιδίως να διατάξει τη μετοίκηση ενός από τους συζύγους, να ορίσει ποια πράγματα δικαιούται αυτός να παραλάβει για τη χωριστή του εγκατάσταση, να καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο ο κάθε σύζυγος θα χρησιμοποιεί το ακίνητο όπου διαμένουν ή τα έπιπλα και σκεύη που χρησιμοποιούν από κοινού, να ορίσει το γονέα στον οποίο ανήκει προσωρινά η άσκηση της γονικής μέριμνας, να αφαιρέσει από τους γονείς τη γονική μέριμνα εν όλω ή εν μέρει και να ρυθμίσει τα σχετικά με την επικοινωνία με το τέκνο. 
 Σε υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας μπορεί να διατάσσεται ιδίως η απομάκρυνση του καθ` ου από την  οικογενειακή κατοικία, η μετοίκησή του, η απαγόρευση να προσεγγίζει τους χώρους κατοικίας ή και  εργασίας του αιτούντος, κατοικίες στενών συγγενών του, τα εκπαιδευτήρια των παιδιών και ξενώνες  φιλοξενίας."

Η μετοίκηση του ενός των συζύγων (δικαστικός ή αναγκαστικός χωρισμός), διατασσόμενη από το  δικαστήριο, προϋποθέτει την συνοίκηση αυτών. Το ασφαλιστικό μέτρο της μετοίκησης, της απομάκρυνσης, δηλαδή κάποιου συζύγου από τη συζυγική στέγη, διατάσσεται  όταν συντρέχει ουσιαστική διακοπή της συμβίωσης και σκοπό έχει, όχι να ρυθμίσει τη χρήση της συζυγικής στέγης, αλλά να ρυθμίσει τις σχέσεις των συζύγων που έχουν διαταραχθεί. Γι` αυτό, προς το σκοπό διατήρησης της ειρήνης και τάξης στη συζυγική οικία, διατάζεται η μετοίκηση ενός από τους συζύγους ως μέσο πρόνοιας, εφόσον κρίνεται ότι η εξακολούθηση της συμβίωσης οδηγεί μόνο σε περαιτέρω παρόξυνση και εκτράχυνση των ήδη τεταμένων συζυγικών σχέσεων και σκοπό έχει να θεραπεύσει, λόγω επείγουσας περίπτωσης, την αδυναμία  συμβιώσεως των συζύγων (4525/2010 ΜΠΡ ΑΘ). - Στο β΄μέρος του ενημερωτικού αυτού άρθρου, θα μιλήσουμε την Δευτέρα για τη ρύθμιση της χρήσης της οικογενειακής στέγης, που προβλέπει το άρθρο 1393 Αστικού Κώδικα κατά τη διάσπαση της εγγάμου συμβιώσεως, δηλαδή όταν οι σύζυγοι έχουν χωρίσει, αλλά δεν έχουν πάρει διαζύγιο. - Εύχομαι ολόψυχα σε όλους σας Καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα, αγάπη, αισιοδοξία και ομόνοια. - ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ                                     Photographer's name:  MindExpansi0n (free photos by morguefile.com)


Μετοίκηση και ρύθμιση χρήσης οικογενειακής στέγης κατά τη διάσταση των συζύγων
(Μέρος Β’)

Στο Α ΄μέρος του ενημερωτικού αυτού άρθρου έγραψα για τη μετοίκηση  κατά τη διάσπαση της εγγάμου συμβιώσεως, δηλαδή όταν οι σύζυγοι έχουν χωρίσει, αλλά δεν έχουν πάρει διαζύγιο. Σήμερα θα μιλήσω για τη ρύθμιση της χρήσης της οικογενειακής στέγης (εν διαστάσει συζύγων), που προβλέπει το άρθρο 1393 Αστικού Κώδικα:
   "Σε περίπτωση διακοπής της  συμβίωσης,  το  δικαστήριο  μπορεί,  εφόσον  το επιβάλλουν λόγοι επιείκειας ενόψει των ειδικών συνθηκών του  καθενός  από  τους  συζύγους  και  του  συμφέροντος  των  τέκνων,   να  παραχωρήσει  στον  ένα  σύζυγο  την  αποκλειστική  χρήση  ολόκληρου  ή  τμήματος του ακινήτου που  χρησιμεύει  για  κύρια  διαμονή  των  ίδιων  (οικογενειακή  στέγη), ανεξάρτητα από το ποιος από αυτούς είναι κύριος  ή έχει απέναντι στον κύριο το δικαίωμα της χρήσης του. Η  απόφαση  του  δικαστηρίου   υπόκειται   σε   αναθεώρηση,   όταν  το  επιβάλλουν  οι  περιστάσεις.  Αν το δικαίωμα χρήσης της οικογενειακής  στέγης  πηγάζει  από  σχέση εργασίας ανάμεσα στον ένα από τους συζύγους και έναν τρίτο,  η παραχώρηση της χρήσης  της  στον  άλλο  σύζυγο  από  το  δικαστήριο,  σύμφωνα  με  τους όρους της προηγούμενης παραγράφου, μπορεί να γίνει  μόνο εφόσον συναινεί σ` αυτό και ο τρίτος."
"Από τη διάταξη  αυτή προκύπτει  ότι το δικαστήριο,  μέσα στην εξουσία του να  προστατεύσει την οικογένεια σε περίπτωση διακοπής της έγγαμης συμβιώσεως, έχει το δικαίωμα να παραχωρήσει την   αποκλειστική  χρήση ολόκληρου ή τμήματος  του ακινήτου που χρησιμεύει    ως  οικογενειακή στέγη στον ένα από τους συζύγους.  Η εν λόγω   παραχώρηση γίνεται με βάση τις ειδικές συνθήκες του καθενός συζύγου, το  συμφέρον των τέκνων και τις αρχές της επιείκειας, οι  οποίες είναι δυνατόν να επιβάλλουν κατά περίπτωση η παραχώρηση  αυτή να γίνεται και προς το σύζυγο που δεν έχει εμπράγματο ή  ενοχικό δικαίωμα στο ακίνητο, όπως επίσης να γίνεται με  αντάλλαγμα ή χωρίς αντάλλαγμα, το οποίο  είναι δυνατόν να  υπολογισθεί ή και να μην υπολογισθεί κατά τον  καθορισμό της  διατροφής, που οφείλει ο υπόχρεος και κύριος της  παραχωρούμενης οικογενειακής στέγης στον άλλο σύζυγο ή στα  τέκνα του.  Σε περίπτωση που η παραχώρηση γίνεται, κατά τα  ανωτέρω, με αντάλλαγμα και αυτό δεν υπολογίσθηκε κατά τον  καθορισμό της  οφειλόμενης διατροφής, τότε καθορίζεται από το  δικαστήριο είτε με τηναπόφαση που παραχωρεί τη χρήση, είτε με  άλλη μεταγενέστερη απόφαση." (792/2000 ΑΠ). Σε επείγουσες περιπτώσεις η ρύθμιση μπορεί να γίνει προσωρινά με ασφαλιστικά μέτρα.

Ο νόμος δεν ορίζει ποιες είναι οι ειδικές συνθήκες που αν υπάρχουν συντρέχει η επιείκεια να επιβάλει την παραχώρηση της χρήσης της οικογενειακής στέγης. Οι ειδικές συνθήκες που θα κριθούν από το δικαστήριο προσδιορίζονται από τους όρους ζωής των ενδιαφερομένων μέχρι τη διακοπή της συμβιώσεως, ως τέτοιες δε (ειδικές συνθήκες) θεωρούνται η σωματική και η ψυχική υγεία, οι γενικότερες συνθήκες εργασίας του ενάγοντος και του άλλου συζύγου, καθώς και η οικονομική κατάσταση κυρίως του γονέα που έχει τη γονική μέριμνα των τέκνων τους. Το εύλογο η μη της διακοπής της έγγαμης συμβίωσης του ενάγοντος συζύγου και η τυχόν υπαιτιότητα δεν αποτελούν κριτήρια από το νόμο για την παραχώρηση της χρήσης της οικογενειακής στέγης, συνεκτιμούνται όμως έμμεσα μαζί με τα άλλα στοιχεία από το Δικαστήριο. Η παραπάνω ρύθμιση 
της χρήσης της συζυγικής στέγης είναι προσωρινή δεν έχει μονιμότητα, αφού διαρκεί όσο διαρκεί η  διάσταση, δηλαδή από τη διάσπαση της έγγαμης συμβίωσης μέχρι την αμετάκλητη λύση του γάμου, μπορεί δεη σχετική απόφαση να μεταρρυθμιστεί σε περίπτωση μεταβολής των περιστάσεων που επέβαλαν την παραχώρηση της χρήσης της συζυγικής στέγης στον ένα σύζυγο. (469/2009 ΕΦ ΘΕΣΣΑΛ)
Η παραχώρηση της χρήσης της συζυγικής οικίας στον ένα σύζυγο δεν προβλέπεται από το νόμο μετά τη λύση του γάμου, αλλά μόνον κατά τη διάρκεια της διάστασης των συζύγων σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 1393 εδ. α` του ΑΚ, όπως επίσης δεν προβλέπεται και η μετοίκηση ως μέσο ρύθμισης των σχέσεων των πρώην συζύγων.(19629/2008 ΜΠΡ ΘΕΣΣΑΛ)
Επομένως, η υποχρέωση αυτή παύει με τη λύση του γάμου, το δε αμετάκλητο της αποφάσεως διαζυγίου καταργεί ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ την ισχύ της αποφάσεως του δικαστηρίου, με την οποία ρυθμίστηκε η χρήση της οικογενειακής στέγης και ο μη χρήστης σύζυγος, εφόσον έχει το ανάλογο δικαίωμα, δικαιούται αμέσως σε αναζήτηση της. Θα ισχύσουν τότε οι γενικές διατάξεις του  ενοχικού  ή  εμπραγμάτου   δικαίου. Έτσι μετά τη λύση του γάμου ο σύζυγος που είναι κύριος της πρώην  συζυγικής στέγης προστατεύεται με τις αγωγές περί νομής και κυριότητας.

Κατά τη παρ. 1 του  άρθρου 693 Κ.Πολ.Δ. σε περίπτωση που εκδοθεί απόφαση ασφαλιστικών μέτρων που  ρυθμίζει τα παραπάνω θέματα, προκειμένου να κριθούν αυτά οριστικά δικαστικώς, υπάρχει υποχρέωση έγερσης τακτικής αγωγής εντός 30 ημερών από τη  δημοσίευση της απόφασης αυτής, εκτός αν το δικαστήριο ορίσει επιπλέον προθεσμία μέχρι 20 ημερών. Αν  παρέλθει άπρακτη η προθεσμία που έχει οριστεί κατά την παράγραφο 1, αίρεται αυτοδικαίως το  ασφαλιστικό μέτρο. Υποβολή νέας αίτησης δεν αποκλείεται. - Καλή βδομάδα σε όλους και Καλή Χρονιά με υγεία και δύναμη.Γιώργος Π. Γιαγκουδάκης, Δικηγόρος Καβάλας
Διαζύγια - Ποινικά - Αστικά
Για περισσότερες πληροφορίες 
σχετικά με το δικηγορικό γραφείο μου
επισκεφθείτε το site μας
kavala-lawyer.blogspot.gr
http://www.giagkoudakis.dom.gr 
giagkoud@yahoo.com                                                        Ζήτησε το free ebook!                                                                              
                           
  
                                               
*Υ.Γ.:     Στείλε το σχόλιο σου, κάνε LIKE και  γράψου στη mailing list. Ευχαριστώ.   

----------------------------------------------
Photographer's name: MindExpansi0n(free photos by morguefile.com)
The above image is from morgueFile free photo "You are allowed to copy, distribute, transmit the work and to adapt the work. Attribution is not required. You are prohibited from using this work in a stand alone manner. Read the license summary http://www.morguefile.com/license/morguefile"


* ΑΝ επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) τότε μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα υπόλοιπα σχετικά αποτελέσματα.


☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
"We are here to help you now with faith and integrity"
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com giagkoudakis.dom.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com website- Βιογραφικό - Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

Οδηγίες κατεύθυνσης στο Γραφείο (Χάρτης/Map)

FB Messenger

Κατέβασε Δωρεάν την MOBILE εφαρμογή

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
FREE Μobile application Εφαρμογή για χρήστες κινητών τηλεφώνων (Android). Κατέβασέ την εφαρμογή Download στο κινητό σου ΔΩΡΕΑΝ. Ευκολότερη πλοήγηση του blog μου μέσω κινητού τηλεφώνου - Πληροφορίες και Download εφαρμογής κινητού τηλεφώνου στη δ/νση http://www.appsgeyser.com/1101972
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων). - Όροι Χρήσης του Βlog - Αποποίηση ευθύνης

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com
giagkoudakis.dom.gr

Copyright © 2013-2017
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.


-->