Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Radio Law Videos FAQList LiveChat
Καλωσήλθες στο blog μου. Ευχαριστώ για την επίσκεψή σου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. - Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια με ενημέρωση γύρω από νομικά ζητήματα. Δες το άρθρο - Κρίση & αναζήτηση διεξόδου από ειδικό δικηγόρο (Video) - Επικοινώνησε με live chat μαζί μας (ζωντανή συνομιλία με γραπτό κείμενο - κάτω δεξιά). Εναλλακτικά μπορείς να μιλήσεις μαζί μας μέσω Facebook messenger (εικονίδιο κάτω αριστερά) ή μέσω Skype. Οδηγίες χρήσης για το LIVE CHAT μπορείς να βρεις κάνοντας κλικ ΕΔΩ. - Το chat θα είναι ανοικτό όταν είναι εφικτό και στάνταρ το απόγευμα από τις 7 έως 8 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή. Η νομική συμβουλή δεν είναι δωρεάν. Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!
Greek legal blog Greek legal blog in english

live-chat,ζήσε την εμπειρίαΤο 90% των επισκεπτών μας επικοινωνούν μέσω live chat. Ζήσε και εσύ αυτή την εμπειρία της ζωντανής επικοινωνίας!
Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο!
Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο, δεν σου δίνουν σημασία κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρείς την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. 'Εχουμε τη λύση στο πρόβλημά σου. Πες το προβλημά σου. Αν αφήσεις το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! "Bring me your problems and I will offer you solutions". Αποκλειστικά και μόνο το kavala-lawyer blog, σου προσφέρει ΑΜΕΣΑ και με ΑΣΦΑΛΕΙΑ:


> 1. ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΛΕΞΗ-ΚΛΕΙΔΙ 'Η ΘΕΜΑ: Ψάξε με τόνο στις λέξεις. Βάλε τη λέξη ή φράση - κλειδί (μικρά γράμματα) που ψάχνεις στο γκρί πεδίο (δεξιά) της πάνω μπάρας και μετά πάτησε enter στο πληκτρολόγιό σου (για έρευνα σε όλο το υλικό του blog). Ψάξε τώρα και μέσω Google Search στο blog! Εναλλακτικά κάνε αναζήτηση στο παρακάτω πτυσσόμενο (λευκό) πεδίο αναζήτησης "Επέλεξε Νομικό Θέμα .." ή στη λίστα όλων των αναρτήσεων του blog. Μπορείς ακόμη να κάνεις φωνητική αναζήτηση λέξης ή φράσης.
> 2. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στη διάθεσή σου πάνω από 461 άρθρα/κείμενα, 30 videos, 43 podcasts και πλούσιο ενημερωτικό υλικό εντελώς δωρεάν! 'Ηδη πάνω από 520.000 σελίδες του blog προβλήθηκαν και διαβάστηκαν από τους αναγνώστες. Για να βρείς ό,τι ψάχνεις και δεν βρίσκεις αλλού στο διαδίκτυο, χωρίς να χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου. Ενημερώσου με άρθρα, συμβουλές, videos, mp3, νομολογία, νομοθεσία και επίκαιρα νομικά νέα ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ), ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Όλα τα άρθρα στην πλειοψηφία τους έχουν δημοσιευτεί στο τοπικό Τύπο της Καβάλας (ΠΡΩΙΝΗ). Για επιπλέον ενημέρωση ψάξε και στο blog μου dikhgoros-kavala.blogspot.gr Απέκτησε άμεση επικοινωνία και εξειδικευμένη νομική υποστήριξη μέσω ασφαλούς Live Chat!
> 3. ΔΙΑΡΚΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αξιοπιστία, ποιοτική ενημέρωση, τεκμηριωμένη γνώμη και σεβασμός στον αναγνώστη. Διαρκής ανανέωση του blog με νέο ενημερωτικό υλικό και προσωπικά άρθρα. Στη διάθεσή μας Μεγάλη Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών για να σε ενημερώνουμε έγκυρα.
> 4. ΑΣΦΑΛΕΣ LIVE CHAT - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Δοκίμασε το live-chat και άφησε σχόλιο για την εμπειρία σου. Κάνε ασφαλή συνομιλία μαζί μας μέσω του live chat (κάτω δεξιά). Το chat έχει υποστήριξη SSL πρωτοκόλλου ασφαλείας. Το live chat είναι αποκλειστικά για βοήθεια αναζήτησης στο blog ή για κλείσιμο ραντεβού ή για νομική συμβουλή για το θέμα που σας απασχολεί. Το chat θα είναι ανοικτό καθημερινά τις περισσότερες ώρες της ημέρας όλη τη βδομάδα (Δευτέρα - Κυριακή) και στάνταρ από τις 7 έως 8 η ώρα το απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή. Για οδηγίες χρήσης του LIVE CHAT και περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ ΕΔΩ. Για οδηγίες online νομικής συμβουλής μέσω Skype κάντε κλικ ΕΔΩ.
> 5. ΑΣΦΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SSL: Σερφάρισε στο blog μου και συνομίλησε μαζί μας μέσω του live chat (κάτω δεξιά) με ασφάλεια με την υποστήριξη πρωτοκόλλου ασφαλείας (SSL). Ένδειξη ασφαλούς σύνδεσης (πιστοποίηση server, ισχυρής κρυπτογράφησης) είναι η εμφάνιση πράσινου λουκέτου στη μπάρα url στο πεδίο δ/νσεων του browser σας και το https αντί του http πριν το kavala-lawyer.blogspot.gr Προ της περιήγησης σου, κάνε ένα έλεγχο κατάστασης ασφαλούς περιήγησης blog μέσω Google.
> 6. ΑΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Εξασφαλίσαμε για σένα φιλικότητα του blog 100/100 με τους χρήστες κινητών συσκευών και γρήγορη περιήγηση για καλύτερη και ευχάριστη εμπειρία.| Σεβόμαστε εσένα τον αναγνώστη για αυτό το λόγο προσφέρουμε αυθεντικά ποιοτικά άρθρα και ενημερωτικό υλικό, χωρίς να περιέχεται στο blog καμία απολύτως διαφήμιση.

> ΕΙΔΙΚΟΙ σε υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού και υποθέσεις οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας μέσω live chat, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα μέσω live chat ή τηλεφωνικά για λύση στο πρόβλημά σου. * Μείνε συντονισμένος μαζί μας!

Νομικά θέματα - Θεματολογία

 


Στείλε φωνητικό μήνυμα voice search Φωνητική Aναζήτηση

ONLINE LIVE LEGAL CHAT | SKYPE (giagkoud) | FB MESSENGER

*

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ / ΟΔΗΓΙΕΣ CHAT (ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ):
Το live chat είναι αποκλειστικά για βοήθεια αναζήτησης στο blog ή για κλείσιμο ραντεβού  ή για νομική συμβουλή για το θέμα που σας απασχολεί.  Η συνομιλία μας δεν θα υπερβαίνει τα 10 λεπτά.  
Η νομική συμβουλή δεν είναι δωρεάν. Αν ζητηθεί νομική συμβουλή από εσάς ειδικά για το θέμα που σας απασχολεί απαιτείται προπληρωμή αμοιβής κατόπιν προσυνεννόησης.- Ευχαριστώ για την κατανόηση.

*To live chat δεν απευθύνεται σε δικηγόρους και νομικούς και σε αυτούς που ψάχνουν για δωρεάν νομική συμβουλή.Επικοινώνησε online από τον προσωπικό σου χώρο χωρίς εγγραφή

1. Κάντε κλικ πάνω στο κόκκινο πλαίσιο στη κάτω δεξιά γωνία του blog με την ένδειξη  "Μίλησε άμεσα  μέσω live chat - (Online)" . Είμαστε τότε online σε σύνδεση για άμεση συνομιλία μαζί σας. - Συμπληρώστε όταν ζητηθεί το όνομα και το email σας και πατήστε το κουμπί send ή Υποβολή. Μετά γράψτε το μήνυμά σας και πατήστε το πλήκτρο Enter του πληκτρολογίου σας και αναμείνατε απάντηση.

2. Μιλήστε απευθείας - σε πραγματικό χρόνο (live)  με ειδικό δικηγόρο με ασφάλεια και απόλυτη εχεμύθεια .

3. Πάρτε άμεσα βοήθεια στην αναζήτησή σας στο blog σε σχέση με το διαζύγιο, το ποινικό ή το αστικό δίκαιο.  Ζητήστε νομική συμβουλή  και περισσότερες πληροφορίες για τις παρεχόμενες νομικές μας υπηρεσίες. Κλείστε ακόμη αν θέλετε ραντεβού μέσω του chat για επίσκεψη στο γραφείο ή επικοινωνία μέσω skype ή facebook messenger (εικονίδιο κάτω αριστερά).

Η χρονική διάρκεια  της συνομιλίας μέσω live chat  είναι σύντομη και κατά κανόνα δεν μπορεί να υπερβαίνει συνολικά τα δέκα (10) λεπτά ημερησίως ανά επισκέπτη, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να συνομιλήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι επισκέπτες μαζί μας.Το chat θα είναι ΑΝΟΙΚΤΟ, όταν είναι εφικτό και στάνταρ το απόγευμα από τις 7 μ.μ. - 8 μ.μ. (Δευτέρα έως Παρασκευή).

* Η συμμετοχή στο live chat δεν δημιουργεί σε καμιά περίπτωση σχέση δικηγόρου - πελάτη με το Δικηγορικό Γραφείο μας. Η σχέση δικηγόρου - πελάτη και η παροχή νομικής συμβουλής, προϋποθέτει σχετική ρητή συμφωνία και προκαταβολή δικηγορικής αμοιβής. Κατά τα λοιπά ισχύουν συμπληρωματικά οι γενικοί όροι χρήσης του blog μου.  Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε στην ερώτησή σας σήμερα. 

live-chat-legal-support | kavala-lawyer

ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Η νομική συμβουλή δεν παρέχεται δωρεάν. Αν έχετε ανάγκη νομικής συμβουλής τότε είναι δυνατόν να δοθεί  αυτή και μέσω live chat ή μέσω skype  (giagkoud) κατόπιν προσυνεννόησης. Απαραίτητη όμως είναι σε αυτήν την περίπτωση  η προπληρωμή της αμοιβής μας μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή μέσω της αξιόπιστης υπηρεσίας Paypal. 


                   "Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια"
Chat Now  It's Free, Easy and Safe*


Κλείσε αν θέλεις Online ραντεβού τώρα με το Δικηγορικό Γραφείο μαςΠληροφορίες για την αμοιβή του ραντεβού μπορείτε να έχετε τηλεφωνικώς, μέσω live chat ή με αποστολή μηνύματος στο email giagkoudyahoo.comΔημόσιο group live chat (δωρεάν) - Πες τη γνώμη σου, αντάλλαξε απόψεις γύρω από νομικά θέματα. (απαιτείται εγγραφή). Απαγορεύεται η αναφορά σε πρόσωπα. Εναπόκειται στη διακριτική μας ευχέρεια η διαγραφή μηνυμάτων (προσβλητικών κλπ). 


   Πως μπορώ να σε βοηθήσω (παραδείγματα)

1. Χρειάζεστε μια υπεύθυνη γνώμη δικηγόρου - νομικού συμβούλου για το τι θα πρέπει να κάνετε σε μια κατάσταση που κινδυνεύουν τα δικαιώματά σας, έναν οδικό χάρτη για να αποφύγετε τις κακοτοπιές και τα απροσδόκητα και να πράξετε τα δέοντα. Είμαι κοντά σας άμεσα και υπεύθυνα να σας κατατοπίσω τι ισχύει τι δεν ισχύει και τι θα είναι το καλύτερο για την περίπτωσή σας και προς όφελός σας.

2. Είστε στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό και χρειάζεστε να ασκήσετε αγωγή, να παρασταθείτε σε αστικό ή ποινικό δικαστήριο ή άλλη δικαστική αρχή ή υπηρεσία και δεν θέλετε να ερημοδικασθείτε ή να δικασθείτε απόντες. Είμαι σε θέση να κάνω υπεύθυνα και άμεσα όλες τις απαραίτητες ενέργειες για  υπεράσπιση και άσκηση όλων των δικαιωμάτων σας.


    Αν θέλεις να μάθεις:


1. τι ισχύει νομικά στην περίπτωσή σου

2. πως μπορείς να κινηθείς νομικά
3. τι χρειάζεται να κάνεις
4. ποια η σχετική διαδικασία που θα ακολουθήσεις και ό,τι άλλο σε απασχολεί έντονα

τότε δεν έχεις παρά να μας ζητήσεις έγκαιρα νομική συμβουλή για να μη χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου."Υποσχόμαστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών από τη λήψη του μηνύματος σας και να δώσουμε το υψηλότερο επίπεδο προσωπικής φροντίδας και προσοχής στην υπόθεσή σας για να σας ικανοποιήσουμε πλήρως."


                                                   ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (FAQ)


-------------------------------------------------------------------------------------------ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η από μέρους σας χρήση του live chat σημαίνει ότι αυτόματα αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του site www.tawk.to που παρέχει τη δυνατότητα live chat. Αν δεν συμφωνείτε ή δεν κατανοήσατε τα ανωτέρω  παρακαλώ απέχετε από την χρήση του chat.


*All communication between us and our visitors is over 128bit Secure Socket Layer, and all data is housed on encrypted server of  live chat service (tawk.to)* ΑΝ επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) τότε μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα υπόλοιπα σχετικά αποτελέσματα.

☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
"We are here to help you now with faith and integrity"
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com giagkoudakis.dom.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com website- Βιογραφικό - Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

Οδηγίες κατεύθυνσης στο Γραφείο (Χάρτης/Map)

FB Messenger

Κατέβασε Δωρεάν την MOBILE εφαρμογή

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
FREE Μobile application Εφαρμογή για χρήστες κινητών τηλεφώνων (Android). Κατέβασέ την εφαρμογή Download στο κινητό σου ΔΩΡΕΑΝ. Ευκολότερη πλοήγηση του blog μου μέσω κινητού τηλεφώνου - Πληροφορίες και Download εφαρμογής κινητού τηλεφώνου στη δ/νση http://www.appsgeyser.com/1101972
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων). - Όροι Χρήσης του Βlog - Αποποίηση ευθύνης

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com
giagkoudakis.dom.gr

Copyright © 2013-2017
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.


-->