Πατήστε ΕΔΩ για καλύτερη περιήγηση.Your browser does not support JavaScript!Please enable JavaScript. - Παρακαλώ ενεργοποιήστε τη javascript στο browser. OLD GUESTBOOK - Βιβλίο Επισκεπτών (Αρχείο)
Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Radio Law Videos FAQList LiveChat
Καλωσήλθες στο blog μου. Ευχαριστώ για την επίσκεψή σου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. - Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια με ενημέρωση γύρω από νομικά ζητήματα. Δες το άρθρο - Κρίση & αναζήτηση διεξόδου από ειδικό δικηγόρο (Video) - Επικοινώνησε με live chat μαζί μας (ζωντανή συνομιλία με γραπτό κείμενο - κάτω δεξιά). Οδηγίες χρήσης για το LIVE CHAT μπορείς να βρεις κάνοντας κλικ ΕΔΩ. - Το chat θα είναι ανοικτό όταν είναι εφικτό και στάνταρ το απόγευμα από τις 7 έως 8 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή. Η νομική συμβουλή δεν είναι δωρεάν. Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!
Greek legal blog Greek legal blog in english

live-chat,ζήσε την εμπειρίαΤο 90% των επισκεπτών μας επικοινωνούν μέσω live chat. Ζήσε και εσύ αυτή την εμπειρία της ζωντανής επικοινωνίας!
Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο!
Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο, δεν σου δίνουν σημασία κ.λ.π. είναι η στιγμή να βρείς την βοήθεια που χρειάζεσαι εδώ και τώρα. Αποκλειστικά και μόνο το kavala-lawyer blog, σου προσφέρει ΑΜΕΣΑ και με ΑΣΦΑΛΕΙΑ:


> 1. ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΛΕΞΗ-ΚΛΕΙΔΙ 'Η ΘΕΜΑ: Ψάξε με τόνο στις λέξεις. Βάλε τη λέξη ή φράση - κλειδί (μικρά γράμματα) που ψάχνεις στο γκρί πεδίο (δεξιά) της πάνω μπάρας και μετά πάτησε enter στο πληκτρολόγιό σου (για έρευνα σε όλο το υλικό του blog). Ψάξε τώρα και μέσω Google Search στο blog! Εναλλακτικά κάνε αναζήτηση στο παρακάτω πτυσσόμενο (λευκό) πεδίο αναζήτησης "Επέλεξε Νομικό Θέμα .." ή στη λίστα όλων των αναρτήσεων του blog. Μπορείς ακόμη να κάνεις φωνητική αναζήτηση λέξης ή φράσης.
> 2. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στη διάθεσή σου πάνω από 430 άρθρα/κείμενα, 28 videos, 24 podcasts και πλούσιο ενημερωτικό υλικό εντελώς δωρεάν! Για να βρείς ό,τι ψάχνεις και δεν βρίσκεις αλλού στο διαδίκτυο, χωρίς να χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου. Ενημερώσου με άρθρα, συμβουλές, videos, mp3, νομολογία, νομοθεσία και επίκαιρα νομικά νέα ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ), ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Όλα τα άρθρα στην πλειοψηφία τους έχουν δημοσιευτεί στο τοπικό Τύπο της Καβάλας (ΠΡΩΙΝΗ). Για επιπλέον ενημέρωση ψάξε και στο blog μου dikhgoros-kavala.blogspot.gr Απέκτησε άμεση επικοινωνία και εξειδικευμένη νομική υποστήριξη μέσω ασφαλούς Live Chat!
> 3. ΔΙΑΡΚΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αξιοπιστία, ποιοτική ενημέρωση, τεκμηριωμένη γνώμη και σεβασμός στον αναγνώστη. Διαρκής ανανέωση του blog με νέο ενημερωτικό υλικό και προσωπικά άρθρα. Στη διάθεσή μας Μεγάλη Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών για να σε ενημερώνουμε έγκυρα.
> 4. ΑΣΦΑΛΕΣ LIVE CHAT - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Δοκίμασε το live-chat και άφησε σχόλιο για την εμπειρία σου. Κάνε ασφαλή συνομιλία μαζί μας μέσω του live chat (κάτω δεξιά). Το chat έχει υποστήριξη SSL πρωτοκόλλου ασφαλείας. Το live chat είναι αποκλειστικά για βοήθεια αναζήτησης στο blog ή για κλείσιμο ραντεβού ή για νομική συμβουλή για το θέμα που σας απασχολεί. Το chat θα είναι ανοικτό καθημερινά τις περισσότερες ώρες της ημέρας όλη τη βδομάδα (Δευτέρα - Κυριακή) και στάνταρ από τις 7 έως 8 η ώρα το απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή. Για οδηγίες χρήσης του LIVE CHAT και περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ ΕΔΩ.
> 5. ΑΣΦΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SSL: Σερφάρισε στο blog μου και συνομίλησε μαζί μας μέσω του live chat (κάτω δεξιά) με ασφάλεια με την υποστήριξη πρωτοκόλλου ασφαλείας (SSL). Ένδειξη ασφαλούς σύνδεσης (πιστοποίηση server, ισχυρής κρυπτογράφησης) είναι η εμφάνιση πράσινου λουκέτου στη μπάρα url στο πεδίο δ/νσεων του browser σας και το https αντί του http πριν το kavala-lawyer.blogspot.gr Προ της περιήγησης σου, κάνε ένα έλεγχο κατάστασης ασφαλούς περιήγησης blog μέσω Google.
> 6. ΑΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Εξασφαλίσαμε για σένα φιλικότητα του blog 100/100 με τους χρήστες κινητών συσκευών και γρήγορη περιήγηση για καλύτερη και ευχάριστη εμπειρία.| Σεβόμαστε εσένα τον αναγνώστη για αυτό το λόγο προσφέρουμε αυθεντικά ποιοτικά άρθρα και ενημερωτικό υλικό, χωρίς να περιέχεται στο blog καμία απολύτως διαφήμιση.

ΕΙΔΙΚΟΙ σε υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού και υποθέσεις οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας μέσω live chat, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας.

- ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΟΡΑΣΗΣ:+ Α Πίεσε ταυτόχρονα μία ή πολλές φορές τα πλήκτρα (CTRL και +) στο πληκτρολόγιό σου για μεγέθυνση γραμμάτων - Α Πίεσε ταυτόχρονα μία ή πολλές φορές τα πλήκτρα (CTRL και -) για σμίκρυνση γραμμάτων. Για επαναφορά πίεσε μαζί τα πλήκτρα (CTRL και μηδέν). - Εναλλακτικά πάτησε το πλήκτρο (Ctrl) και κύλησε το ροδάκι του mouse (ποντικιού) μπροστά για μεγέθυνση ή πίσω για σμίκρυνση.

favorites ΒΑΛΤΟ ΣΤ' ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ: Πάτησε CTRL + D στο πληκτρολόγιό σου και κράτα το blog στα "Αγαπημένα" για να μας ξαναεπισκεφθείς αργότερα. Ευχαριστώ για την επίσκεψη σου στο blog μου. * Μείνε συντονισμένος μαζί μας!

Νομικά θέματα - Θεματολογία

 


Στείλε φωνητικό μήνυμα voice search Φωνητική Aναζήτηση

OLD GUESTBOOK - Βιβλίο Επισκεπτών (Αρχείο)

Μπορείτε να αφήσετε σχόλιο στο Νέο βιβλίο επισκεπτών. Ευχαριστούμε όλους και όλες που αφησαν μήνυμα στο παλιό βιβλίο επισκεπτών . Δείτε τα παρακάτω σχόλια που είχαν την ευγενή καλοσύνη να μας αφήσουν:

11-04-2014 06:00 ψωμιαδης αχιλλεας
http://FRIGOTEC.GR
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ....

28-03-2014 04:02 Γιάννης Γαλλέας
Γιώργο, συγχαρητήρια γιά τη σελίδα και τις πρωτοβουλίες σου, που δείχνουν άνθρωπο και επιστήμονα με γνώσεις και μεράκι! Καλή συνέχεια!

Full Name : magda 
E-mail :
Country : Greece
Comment : -Eίναι η πρώτη φορά που επισκέφτομαι το site σας. Ομολογώ οτι δεν περίμενα να συναντήσω κάτι παρόμοιο στο ελληνικό διαδίκτυο και εξεπλάγη ευχάριστα! - Ευχαριστώ που διαθέσατε το χρόνο σας


27-03-2014 08:12 Yorgos Tahtsidis
http://www.facebook.com/yorgos.tahtsidis Κύριε Γιαγκουδάκη, σας συγχαίρω για το κοινωνικό έργο ενημέρωσης για τα δικαιώματα τους που προσφέρετε στους συμπολίτες μας. Η διεκδίκηση των δικαιωμάτων είναι σημαντικό συστατικό της σωστής λειτουργίας ενός κράτους δικαίου και εννοείται
πως οι δύσκολοι καιροί που περνάμε επιβάλουν ευσυνείδητους συνηγόρους για να επικρατήσει η δικαιοσύνη.

26-04-2013 03:00 
Petros Kazakidis 
Αγαπητέ κ. Γιαγκουδάκη, η παρουσία σας στο κυβερνοχώρο, δίνει νέες κατευθύνσεις στην άσκηση της νομικής επιστήμης. Συγχαρητήρια


25-04-2013 23:29 sotos17
http://www.radioenimeros.gr
oraio site kai poli xrisimo
sixaritiria

24-04-2013 04:43 Γιώργος Βαρελάς
Γιώργο
Σε γνωρίζω από πολύ παλιά, όταν έκανες τα πρώτα σου βήματα στο θαυμαστό κόσμο του Internet. Όταν σκεπτόμενος έξω από το καθαρά νομικίστικο πλαίσιο αποφάσισες ότι θα πρέπει να ακολουθήσεις το ρεύμα της εποχής και να δημιουργήσεις το δικό σου εικονικό δικηγορικό γραφείο. Τότε ήταν που αποφάσισες να το φτιάξης εντελώς μόνο σου, χωρίς να χρησιμοποίησης κάποιον ειδικό. Από τότε μέχρι σήμερα το site σου έχει αλλάξει πολλές μορφές γιατί συνεχώς φροντίζεις να το βελτιώνεις να το εμπλουτίζεις να το ενημερώνεις. Η τελευταία σου προσθήκη με τα ενημερωτικά δελτία ήταν κάτι που με εξέπληξε ευχάριστα. Είναι κάτι που βοηθά πολύ κόσμο που έχει απορίες πάνω σε νομικά θέματα. Πρέπει να σου αναγνωρίσω ότι είσαι αγωνιστής με φρέσκες ιδέες, άψογος επαγγελματίας, μέσα στην εποχή σου, με κοινωνική προσφορά και αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Όσο για το site σου είναι αρκετά καλό, ξέρω όμως ότι σύντομα θα μας εμφανίσεις ένα καλύτερο. Εύχομαι καλή συνέχεια σε ότι κάνεις.  - Γιώργος Βαρελάς

24-04-2013 04:03 Χριστίνα (paraxeno)
είναι τόσα χρόνια που τα πονήματά σας φαίνονται χρήσιμα σε πολλούς έστω και αν είναι μόνο για ενημέρωση... χρειαζόμαστε μαχόμενους ανθρώπους που έχουν ειδικές γνώσεις ετούτες τις εποχές
ακόμη περισσότερο και τους χρειαζόμαστε στο πλευρό μας χωρις διακρισεις και εξαιρέσεις, είναι μια από τις λιγοστές ελπίδες που έχουμε το να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ακόμη ανθρωποι σαν εσάς που
δεν φείδονται του χρονου τους προκειμένου να υποστηρίξουν και να βοηθήσουν ουσιαστικά το σύνολο των συνανθρώπων τους - εύχομαι δύναμη και κουράγια για να συνεχίσετε να ειστε πλάι μας τόσα κι αλλα τόσα χρόνια - και ένα μεγάλο ευχαριστώ μαζί με την απέραντη εκτιμησή μου

24-04-2013 03:01 ΧΑΡΑ ΚΕΡΑΜΥΔΑ
ΠΟΛΥ , ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ , ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ , ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ !

23-04-2013 23:22 Βάγια Αλαλέου
Εκτιμώ βαθύτατα την εντιμότητα του χαρακτήρα σας και εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο σας. Μου άρεσε ιδιαίτερα η κίνηση τακτικής ενημέρωσης σχετικά με καθημερινά νομικά θέματα.

06-12-2012 20:04 George
Μου άρεσε πολύ το site σας. Πολύ πρωτοποριακό και συνάμα χρήσιμο.

14-08-2012 09:23 chris avtzakis
Καλημέρα κύριε γιαγκουδακη
Είδα το web side σας και έχω ενθουσιαστεί τα συγχαρητήρια μου. Εύχομαι και σε ανώτερα.

25-02-2012 11:30 sofia kousouni
poli kalo kai enimerotiko site.8a xaro na diabaso ki alla neotera apo esas.


16-10-2010 07:54 Γιώργος Κ. Βουλουτίδης
http://kavala-gv.blogspot.com
Κύριε Γιαγκουδάκη, σας ευχαριστώ θερμά για την τακτική ενημέρωσή μου σε καθημερινά νομικά θέματα. Το εκτιμώ ιδιαίτερα!

14-05-2010 04:03 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Μπράβο...συγχαρητήρια...από τα αρτιότερα δικηγορικά site...τις καλύτερες ευχές από καρδιάς για μεγάλες επαγγελματικές και προσωπικές επιτυχίες...

* ΑΝ επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) τότε μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα υπόλοιπα σχετικά αποτελέσματα.

☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.
legal tipsTip of the day


Στείλτε σύντομο μήνυμά σας. Θα λάβετε απάντηση το συντομότερο δυνατόν.

-> Ψάξε με μικρά γράμματα και τόνο στις λέξεις
*

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
"We are here to help you now with faith and integrity"
G. Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com giagkoudakis.dom.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης στη Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Το Δικηγορικό Γραφείο ασχολείται από το 1990 με την διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων, κυρίως με οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές και αυτοκινητικές υποθέσεις. Παροχή online νομικών συμβουλών & υπηρεσιών. giagkoud@yahoo.com website- Βιογραφικό - Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού τηλεφωνήστε στο 2510834031 ή στο 6945227120

Λάβετε οδηγίες κατεύθυνσης στο Γραφείο μου (Χάρτης/Map)

Online chat

Κατέβασε Δωρεάν την εφαρμογή μου για κινητά
FREE Μobile application Εφαρμογή για χρήστες κινητών τηλεφώνων (Android). Κατέβασέ την εφαρμογή Download στο κινητό σου ΔΩΡΕΑΝ. Ευκολότερη πλοήγηση του blog μου μέσω κινητού τηλεφώνου - Πληροφορίες και Download εφαρμογής κινητού τηλεφώνου στη δ/νση http://www.appsgeyser.com/1101972
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων). - Όροι Χρήσης του Βlog - Αποποίηση ευθύνης

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com
giagkoudakis.dom.gr

Copyright © 2013-2016
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.


-->