Πατήστε ΕΔΩ για καλύτερη περιήγηση.Your browser does not support JavaScript!Please enable JavaScript. - Παρακαλώ ενεργοποιήστε τη javascript στο browser. Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας
Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Radio Law Videos FAQList LiveChat
Καλωσήλθες στο blog μου. Ευχαριστώ για την επίσκεψή σου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. - Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια με ενημέρωση γύρω από νομικά ζητήματα. Δες το άρθρο - Κρίση & αναζήτηση διεξόδου από ειδικό δικηγόρο (Video) - Επικοινώνησε με live chat μαζί μας (ζωντανή συνομιλία με γραπτό κείμενο - κάτω δεξιά). Οδηγίες χρήσης για το LIVE CHAT μπορείς να βρεις κάνοντας κλικ ΕΔΩ. - Το chat θα είναι ανοικτό όταν είναι εφικτό και στάνταρ το απόγευμα από τις 7 έως 8 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή. Η νομική συμβουλή δεν είναι δωρεάν. Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!
Greek legal blog Greek legal blog in english

live-chat,ζήσε την εμπειρίαΤο 90% των επισκεπτών μας επικοινωνούν μέσω live chat. Ζήσε και εσύ αυτή την εμπειρία της ζωντανής επικοινωνίας!
Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο!
Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο, δεν σου δίνουν σημασία κ.λ.π. είναι η στιγμή να βρείς την βοήθεια που χρειάζεσαι εδώ και τώρα. Αποκλειστικά και μόνο το kavala-lawyer blog, σου προσφέρει ΑΜΕΣΑ και με ΑΣΦΑΛΕΙΑ:


> 1. ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΛΕΞΗ-ΚΛΕΙΔΙ 'Η ΘΕΜΑ: Ψάξε με τόνο στις λέξεις. Βάλε τη λέξη ή φράση - κλειδί (μικρά γράμματα) που ψάχνεις στο γκρί πεδίο (δεξιά) της πάνω μπάρας και μετά πάτησε enter στο πληκτρολόγιό σου (για έρευνα σε όλο το υλικό του blog). Ψάξε τώρα και μέσω Google Search στο blog! Εναλλακτικά κάνε αναζήτηση στο παρακάτω πτυσσόμενο (λευκό) πεδίο αναζήτησης "Επέλεξε Νομικό Θέμα .." ή στη λίστα όλων των αναρτήσεων του blog. Μπορείς ακόμη να κάνεις φωνητική αναζήτηση λέξης ή φράσης.
> 2. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στη διάθεσή σου πάνω από 430 άρθρα/κείμενα, 28 videos, 24 podcasts και πλούσιο ενημερωτικό υλικό εντελώς δωρεάν! Για να βρείς ό,τι ψάχνεις και δεν βρίσκεις αλλού στο διαδίκτυο, χωρίς να χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου. Ενημερώσου με άρθρα, συμβουλές, videos, mp3, νομολογία, νομοθεσία και επίκαιρα νομικά νέα ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ), ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Όλα τα άρθρα στην πλειοψηφία τους έχουν δημοσιευτεί στο τοπικό Τύπο της Καβάλας (ΠΡΩΙΝΗ). Για επιπλέον ενημέρωση ψάξε και στο blog μου dikhgoros-kavala.blogspot.gr Απέκτησε άμεση επικοινωνία και εξειδικευμένη νομική υποστήριξη μέσω ασφαλούς Live Chat!
> 3. ΔΙΑΡΚΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αξιοπιστία, ποιοτική ενημέρωση, τεκμηριωμένη γνώμη και σεβασμός στον αναγνώστη. Διαρκής ανανέωση του blog με νέο ενημερωτικό υλικό και προσωπικά άρθρα. Στη διάθεσή μας Μεγάλη Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών για να σε ενημερώνουμε έγκυρα.
> 4. ΑΣΦΑΛΕΣ LIVE CHAT - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Δοκίμασε το live-chat και άφησε σχόλιο για την εμπειρία σου. Κάνε ασφαλή συνομιλία μαζί μας μέσω του live chat (κάτω δεξιά). Το chat έχει υποστήριξη SSL πρωτοκόλλου ασφαλείας. Το live chat είναι αποκλειστικά για βοήθεια αναζήτησης στο blog ή για κλείσιμο ραντεβού ή για νομική συμβουλή για το θέμα που σας απασχολεί. Το chat θα είναι ανοικτό καθημερινά τις περισσότερες ώρες της ημέρας όλη τη βδομάδα (Δευτέρα - Κυριακή) και στάνταρ από τις 7 έως 8 η ώρα το απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή. Για οδηγίες χρήσης του LIVE CHAT και περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ ΕΔΩ. Για οδηγίες online νομικής συμβουλής μέσω Skype κάντε κλικ ΕΔΩ.
> 5. ΑΣΦΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SSL: Σερφάρισε στο blog μου και συνομίλησε μαζί μας μέσω του live chat (κάτω δεξιά) με ασφάλεια με την υποστήριξη πρωτοκόλλου ασφαλείας (SSL). Ένδειξη ασφαλούς σύνδεσης (πιστοποίηση server, ισχυρής κρυπτογράφησης) είναι η εμφάνιση πράσινου λουκέτου στη μπάρα url στο πεδίο δ/νσεων του browser σας και το https αντί του http πριν το kavala-lawyer.blogspot.gr Προ της περιήγησης σου, κάνε ένα έλεγχο κατάστασης ασφαλούς περιήγησης blog μέσω Google.
> 6. ΑΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Εξασφαλίσαμε για σένα φιλικότητα του blog 100/100 με τους χρήστες κινητών συσκευών και γρήγορη περιήγηση για καλύτερη και ευχάριστη εμπειρία.| Σεβόμαστε εσένα τον αναγνώστη για αυτό το λόγο προσφέρουμε αυθεντικά ποιοτικά άρθρα και ενημερωτικό υλικό, χωρίς να περιέχεται στο blog καμία απολύτως διαφήμιση.

ΕΙΔΙΚΟΙ σε υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού και υποθέσεις οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας μέσω live chat, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας.

- ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΟΡΑΣΗΣ:+ Α Πίεσε ταυτόχρονα μία ή πολλές φορές τα πλήκτρα (CTRL και +) στο πληκτρολόγιό σου για μεγέθυνση γραμμάτων - Α Πίεσε ταυτόχρονα μία ή πολλές φορές τα πλήκτρα (CTRL και -) για σμίκρυνση γραμμάτων. Για επαναφορά πίεσε μαζί τα πλήκτρα (CTRL και μηδέν). - Εναλλακτικά πάτησε το πλήκτρο (Ctrl) και κύλησε το ροδάκι του mouse (ποντικιού) μπροστά για μεγέθυνση ή πίσω για σμίκρυνση.

favorites ΒΑΛΤΟ ΣΤ' ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ: Πάτησε CTRL + D στο πληκτρολόγιό σου και κράτα το blog στα "Αγαπημένα" για να μας ξαναεπισκεφθείς αργότερα. Ευχαριστώ για την επίσκεψη σου στο blog μου. * Μείνε συντονισμένος μαζί μας!

Νομικά θέματα - Θεματολογία

 


Στείλε φωνητικό μήνυμα voice search Φωνητική Aναζήτηση

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας

*
"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε 
Άμεσα, Πιστά και με Συνέπεια"
 • Νοιαζόμαστε πραγματικά για τον εντολέα μας, 
 • Προσφέρουμε λύσεις που δουλεύουν, λέμε τα πράγματα όπως έχουν - με τα συν και τα πλην - με  ειλικρίνεια, 
 • Δουλεύουμε για να κάνουμε ευτυχή τον εντολέα μας.

> Κάθε υπόθεση είναι διαφορετική και ξεχωριστή. Έχει τις δικές της δυσκολίες στο χειρισμό της και απαιτεί  ειδικό δικηγόρο για να έχει επιτυχημένο καλό αποτέλεσμα. 


> Η νομοθεσία και η νομολογία  είναι γνωστό ότι διαρκώς μεταβάλλονται με γρήγορους ρυθμούς. Η σωστή νομική ενημέρωση  είναι το άλφα και το ωμέγα για κάθε υπόθεση από ειδικό δικηγόρο για αυτό και αποτελεί ύψιστο μέλημά μας. Διαθέτουμε υψηλή νομική εξειδίκευση.

> Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να λυθεί το πρόβλημα, που σας απασχολεί με το καλύτερο τρόπο,  να βγείτε  από μια δύσκολη κατάσταση, από τα αδιέξοδα και τα νομικά προβλήματα που σας απασχολούν.  Όπως με τα προβλήματα υγείας έτσι και με τα νομικά προβλήματα πρέπει να είναι ύψιστη προτεραιότητα σας να τα λύσετε ΑΜΕΣΑ με συνδρομή δικηγόρου προς αποφυγή απώλειας νομίμων δικαιωμάτων σας ή άλλων δυσμενών συνεπειών. 

         Ειδικά ως εντολέας μας θα έχεις:
 • Άμεση νομική υποστήριξη σε 24ωρη βάση με νομικές συμβουλές, εξωδικαστικές ή δικαστικές ενέργειες/εκπροσώπηση σε δικαστήρια.
 • Εξαιρετική προσβασιμότητα με άμεση online επικοινωνία/ανταπόκριση το αργότερο εντός 24 ωρών  μέσω ασφαλούς live chat (ζωντανή συνομιλία) ή Skype. 
 • Online Ενημέρωση για την πορεία της υπόθεσης σου μέσω ειδικής σελίδας με πρόσβαση σου ανά πάσα στιγμή με το προσωπικό σου username και password, που θα σου δώσουμε ειδικά για αυτό το σκοπό.
 • Πραγματικό ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ενδιαφέρον και φροντίδα για την υπόθεση σου με προσφορά εξατομικευμένων υπηρεσιών και εξυπηρέτησης με έμφαση στον άνθρωπο. Προσφέρουμε σε σένα προσαρμοσμένες υπηρεσίες ακριβώς στις ανάγκες σου με το σεβασμό και την προσοχή που σου αξίζει αληθινά.
 • Πρόσβαση Νομολογίας Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης από το 1974 έως σήμερα), που είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών σου.
 • Ενημέρωση μέσω μεγάλης και έγκυρης Τράπεζας Νομικών Πληροφοριών (ΝΟΜΟΣ) σχετικά με τη Νομοθεσία και Νομολογία Δικαστηρίων (Ελληνικών και ΕυρωπαΪκών), που σχετίζονται με την υπόθεσή σου.
 • Σταθερά νομικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άριστης εξυπηρέτησης, που παρέχουμε ήδη συνεχώς και υπεύθυνα από το 1990 με υπευθυνότητα και εχεμύθεια.
 • Τιμές παροχής υπηρεσιών ξεκάθαρες από την αρχή, που να ανταποκρίνονται πλήρως στην υψηλή αξία των υπηρεσιών μας.
 • Υποστήριξη από ένα ευρύτατο δίκτυο νομικών συνεργατών και άλλων επιστημόνων πανελλαδικά για ένα επιτυχές αποτέλεσμα στην υπόθεσή σου.
-Διαβάστε τώρα μια αληθινή μικρή ιστορία από δικαστική υπόθεσή μου
-Δείτε ενδεικτικά μερικές από τις πολλές δικαστικές αποφάσεις  υποθέσεων που χειρίστηκα επιτυχώς:

1. αριθ. 42-2003 Πολυμ. Πρωτοδικείου Καβάλας, 

(δημοσιεύτηκε στη Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών ΝΟΜΟΣ)

2. αριθ. 2376/2004 Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καβάλας

(δημοσιεύτηκε στη Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών ΝΟΜΟΣ)

3.Αριθμός 64/2015 ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΘΡΑΚΗΣ - Διαζύγιο κατ' αντιδικία - (δημοσιεύτηκε στη Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών ΝΟΜΟΣ)


4. Αριθ. 200/2014 ΜΟΝ ΠΡΩΤ ΚΑΒΑΛΑΣ- Επιμέλεια, διατροφή συζύγου, τέκνων κλπ -(δημοσιεύτηκε στη Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών ΝΟΜΟΣ)


5.  Απόφαση .. /2014  Μον. Πρωτ. Καβάλας διαζυγίου λόγω διετούς διάστασης


6. Απόφαση  .../2014 Μον. Πρωτ. Καβάλας (ασφαλ. μέτρων) για επιμέλεια  διατροφή ανηλίκων, διατροφή συζύγου και διατροφή ενήλικου τέκνου


7. Ασφαλιστικά Μέτρα -προσωρινή ρύθμιση κατάστασης επιμέλεια, διατροφή, χρήση οικογενειακής στέγης

8.  Συναινετικό διαζύγιο 

9.  Επιμέλεια ανηλίκου και διατροφή του στο πατέρα - Απόφαση ασφαλιστικών μέτρων

* 'Αρθρα δημοσιευμένα στο Τοπικό Τύπο ΕΔΩ

Το προφίλ μου στο blog  
* Σύντομο Βιογραφικό μου
Ειδική Σελίδα με Χρηστικά links
* Δείτε τι έγραψαν στο βιβλίο επισκεπτών μου
* Κριτικές/αξιολογήσεις (Google search engine)


Είπαν για μένα:

Γ.Τ. "Η αφοσίωσή σου σε αυτό που κάνεις και ο επαγγελματισμός και το μεράκι σου για το επάγγελμα σου είναι οφθαλμοφανές και σε κάνει να ξεχωρίζεις..."


Μ.Κ. " ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ..."


Π.Δ.  ".. όσα χρόνια παρακολουθώ και τη δουλειά που κανεις απο το μπλογκ πιστευω πως δεν αφηνεις χωρις μελέτη και τεκμηρίωση κατι οπότε αυτό μου εμπνέει εμπιστοσύνη....  και γενικά μου μιλησες πολύ ειλικρινά κι αυτο προσωπικά εμενα με κερδιζει και το εμπιστεύομαι......θεωρώ πως ανηκεις στη μειοψηφια των τιμιων εργατικών δικηγόρων που αξίζουν εμπιστοσύνης"


Β.Α. "......απλά είστε άνθρωπος πρώτα απ όλα, και δεύτερον όχι επιπόλαιος δίνοντας ψεύτικες ελπίδες..."


Κ.Π. "...Pistewo oti ise sostos ke ilikrinis afto se xehorizi apo orismenous...."            Επικοινωνείστε έγκαιρα μαζί μας για μια πρώτη 
εκτίμηση της υπόθεσής σας. 


  Αναλαμβάνουμε υποθέσεις και εκτός Καβάλας, όπως στη  Δράμα, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Ανατολική Μακεδονία Θράκη.  Επίσης  και σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με άλλους δικηγόρους. Για υπόθεσή σας καλέστε μας στα τηλέφωνα 25108434031, 
κιν. 6945227120 (cosmote)

* ΑΝ επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) τότε μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα υπόλοιπα σχετικά αποτελέσματα.

☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.
legal tipsTip of the day


Στείλτε σύντομο μήνυμά σας. Θα λάβετε απάντηση το συντομότερο δυνατόν.

-> Ψάξε με μικρά γράμματα και τόνο στις λέξεις
*

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
"We are here to help you now with faith and integrity"
G. Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com giagkoudakis.dom.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης στη Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Το Δικηγορικό Γραφείο ασχολείται από το 1990 με την διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων, κυρίως με οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές και αυτοκινητικές υποθέσεις. Παροχή online νομικών συμβουλών & υπηρεσιών. giagkoud@yahoo.com website- Βιογραφικό - Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού τηλεφωνήστε στο 2510834031 ή στο 6945227120

Λάβετε οδηγίες κατεύθυνσης στο Γραφείο μου (Χάρτης/Map)

Online chat

Κατέβασε Δωρεάν την εφαρμογή μου για κινητά
FREE Μobile application Εφαρμογή για χρήστες κινητών τηλεφώνων (Android). Κατέβασέ την εφαρμογή Download στο κινητό σου ΔΩΡΕΑΝ. Ευκολότερη πλοήγηση του blog μου μέσω κινητού τηλεφώνου - Πληροφορίες και Download εφαρμογής κινητού τηλεφώνου στη δ/νση http://www.appsgeyser.com/1101972
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων). - Όροι Χρήσης του Βlog - Αποποίηση ευθύνης

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com
giagkoudakis.dom.gr

Copyright © 2013-2016
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.


-->