Πατήστε ΕΔΩ για καλύτερη περιήγηση.Your browser does not support JavaScript!Please enable JavaScript. - Παρακαλώ ενεργοποιήστε τη javascript στο browser. Oδηγίες για παροχή Νομικής Συμβουλής / Νομικών υπηρεσιών
Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Radio Law Videos FAQList LiveChat
Καλωσήλθες στο blog μου. Ευχαριστώ για την επίσκεψή σου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. - Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια με ενημέρωση γύρω από νομικά ζητήματα. Δες το άρθρο - Κρίση & αναζήτηση διεξόδου από ειδικό δικηγόρο (Video) - Επικοινώνησε με live chat μαζί μας (ζωντανή συνομιλία με γραπτό κείμενο - κάτω δεξιά). Οδηγίες χρήσης για το LIVE CHAT μπορείς να βρεις κάνοντας κλικ ΕΔΩ. - Το chat θα είναι ανοικτό όταν είναι εφικτό και στάνταρ το απόγευμα από τις 7 έως 8 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή. Η νομική συμβουλή δεν είναι δωρεάν. Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!
Greek legal blog Greek legal blog in english

live-chat,ζήσε την εμπειρίαΤο 90% των επισκεπτών μας επικοινωνούν μέσω live chat. Ζήσε και εσύ αυτή την εμπειρία της ζωντανής επικοινωνίας!
Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο!
Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο, δεν σου δίνουν σημασία κ.λ.π. είναι η στιγμή να βρείς την βοήθεια που χρειάζεσαι εδώ και τώρα. Αποκλειστικά και μόνο το kavala-lawyer blog, σου προσφέρει ΑΜΕΣΑ και με ΑΣΦΑΛΕΙΑ:


> 1. ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΛΕΞΗ-ΚΛΕΙΔΙ 'Η ΘΕΜΑ: Ψάξε με τόνο στις λέξεις. Βάλε τη λέξη ή φράση - κλειδί (μικρά γράμματα) που ψάχνεις στο γκρί πεδίο (δεξιά) της πάνω μπάρας και μετά πάτησε enter στο πληκτρολόγιό σου (για έρευνα σε όλο το υλικό του blog). Ψάξε τώρα και μέσω Google Search στο blog! Εναλλακτικά κάνε αναζήτηση στο παρακάτω πτυσσόμενο (λευκό) πεδίο αναζήτησης "Επέλεξε Νομικό Θέμα .." ή στη λίστα όλων των αναρτήσεων του blog. Μπορείς ακόμη να κάνεις φωνητική αναζήτηση λέξης ή φράσης.
> 2. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στη διάθεσή σου πάνω από 430 άρθρα/κείμενα, 28 videos, 24 podcasts και πλούσιο ενημερωτικό υλικό εντελώς δωρεάν! Για να βρείς ό,τι ψάχνεις και δεν βρίσκεις αλλού στο διαδίκτυο, χωρίς να χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου. Ενημερώσου με άρθρα, συμβουλές, videos, mp3, νομολογία, νομοθεσία και επίκαιρα νομικά νέα ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ), ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Όλα τα άρθρα στην πλειοψηφία τους έχουν δημοσιευτεί στο τοπικό Τύπο της Καβάλας (ΠΡΩΙΝΗ). Για επιπλέον ενημέρωση ψάξε και στο blog μου dikhgoros-kavala.blogspot.gr Απέκτησε άμεση επικοινωνία και εξειδικευμένη νομική υποστήριξη μέσω ασφαλούς Live Chat!
> 3. ΔΙΑΡΚΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αξιοπιστία, ποιοτική ενημέρωση, τεκμηριωμένη γνώμη και σεβασμός στον αναγνώστη. Διαρκής ανανέωση του blog με νέο ενημερωτικό υλικό και προσωπικά άρθρα. Στη διάθεσή μας Μεγάλη Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών για να σε ενημερώνουμε έγκυρα.
> 4. ΑΣΦΑΛΕΣ LIVE CHAT - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Δοκίμασε το live-chat και άφησε σχόλιο για την εμπειρία σου. Κάνε ασφαλή συνομιλία μαζί μας μέσω του live chat (κάτω δεξιά). Το chat έχει υποστήριξη SSL πρωτοκόλλου ασφαλείας. Το live chat είναι αποκλειστικά για βοήθεια αναζήτησης στο blog ή για κλείσιμο ραντεβού ή για νομική συμβουλή για το θέμα που σας απασχολεί. Το chat θα είναι ανοικτό καθημερινά τις περισσότερες ώρες της ημέρας όλη τη βδομάδα (Δευτέρα - Κυριακή) και στάνταρ από τις 7 έως 8 η ώρα το απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή. Για οδηγίες χρήσης του LIVE CHAT και περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ ΕΔΩ. Για οδηγίες online νομικής συμβουλής μέσω Skype κάντε κλικ ΕΔΩ.
> 5. ΑΣΦΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SSL: Σερφάρισε στο blog μου και συνομίλησε μαζί μας μέσω του live chat (κάτω δεξιά) με ασφάλεια με την υποστήριξη πρωτοκόλλου ασφαλείας (SSL). Ένδειξη ασφαλούς σύνδεσης (πιστοποίηση server, ισχυρής κρυπτογράφησης) είναι η εμφάνιση πράσινου λουκέτου στη μπάρα url στο πεδίο δ/νσεων του browser σας και το https αντί του http πριν το kavala-lawyer.blogspot.gr Προ της περιήγησης σου, κάνε ένα έλεγχο κατάστασης ασφαλούς περιήγησης blog μέσω Google.
> 6. ΑΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Εξασφαλίσαμε για σένα φιλικότητα του blog 100/100 με τους χρήστες κινητών συσκευών και γρήγορη περιήγηση για καλύτερη και ευχάριστη εμπειρία.| Σεβόμαστε εσένα τον αναγνώστη για αυτό το λόγο προσφέρουμε αυθεντικά ποιοτικά άρθρα και ενημερωτικό υλικό, χωρίς να περιέχεται στο blog καμία απολύτως διαφήμιση.

ΕΙΔΙΚΟΙ σε υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού και υποθέσεις οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας μέσω live chat, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας.

- ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΟΡΑΣΗΣ:+ Α Πίεσε ταυτόχρονα μία ή πολλές φορές τα πλήκτρα (CTRL και +) στο πληκτρολόγιό σου για μεγέθυνση γραμμάτων - Α Πίεσε ταυτόχρονα μία ή πολλές φορές τα πλήκτρα (CTRL και -) για σμίκρυνση γραμμάτων. Για επαναφορά πίεσε μαζί τα πλήκτρα (CTRL και μηδέν). - Εναλλακτικά πάτησε το πλήκτρο (Ctrl) και κύλησε το ροδάκι του mouse (ποντικιού) μπροστά για μεγέθυνση ή πίσω για σμίκρυνση.

favorites ΒΑΛΤΟ ΣΤ' ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ: Πάτησε CTRL + D στο πληκτρολόγιό σου και κράτα το blog στα "Αγαπημένα" για να μας ξαναεπισκεφθείς αργότερα. Ευχαριστώ για την επίσκεψη σου στο blog μου. * Μείνε συντονισμένος μαζί μας!

Νομικά θέματα - Θεματολογία

 


Στείλε φωνητικό μήνυμα voice search Φωνητική Aναζήτηση

Oδηγίες για παροχή Νομικής Συμβουλής / Νομικών υπηρεσιών

*

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια"


Είναι μεγάλο ρίσκο να μην ξέρεις πως ακριβώς έχουν τα πράγματα και να μην ενεργήσεις άμεσα προς την σωστή κατεύθυνση.

Η νομική συμβουλή μας είναι πολύτιμη, διότι διαφωτίζει τη κατάσταση, τείνει να αλλάξει προς το καλύτερο και να βελτιώσει τη ποιότητα της ζωής του εντολέα μας, απομακρύνοντας αυτόν από άστοχες ενέργειες. Για αυτό το λόγο δεν είναι δωρεάν σε καμιά περίπτωση. 

                                                          Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ
Όταν μας ζητηθεί νομική συμβουλή  εξ αποστάσεως επί ορισμένου θέματος : 

Εκτιμούμε/αξιολογούμε τη δυσκολία που έχει η μελέτη/απάντηση της ερώτησης και την ώρα που θα αναλωθεί για την εργασία μας (μελέτη νομικών βιβλίων, χρήση τράπεζας νομικών πληροφοριών για έρευνα σχετικής νομοθεσίας/νομολογίας) και

προτιμολογούμε την αξία της εργασίας μας. (για την προεκτίμηση της εργασίας μας δεν υπάρχει καμιά επιβάρυνση σας). Αν χρειαστεί ζητούμε προηγουμένως να λάβουμε γνώση και ορισμένων σχετικών εγγράφων (σε φωτοτυπία), είτε ταχυδρομικώς, είτε ηλεκτρονικώς 
( τη δαπάνη/ασφάλεια αποστολής τους/επιστροφής τους αναλαμβάνετε προσωπικά). 

Γνωστοποιούμε το σχετικό ποσό της αμοιβής μας στον ενδιαφερόμενο (μόνο ιδιώτη και όχι για επαγγελματικές ανάγκες) και τη θέλησή μας να ασχοληθούμε με το θέμα του και αν συμφωνεί ζητούμε να προκαταβάλλει το συμφωνηθέν ποσό με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μας. 

Αφού παραλάβουμε με email ή fax  1. το αποδεικτικό έγγραφο κατάθεσης του συμφωνηθέντος ποσού αμοιβής μας τη τράπεζας στον τραπεζικό λογαριασμό που σας δώσαμε, 

2. φωτοτυπία των δύο όψεων της ταυτότητάς σας,  αναγραφή της δ/νσης κατοικίας σας με σημείωση ότι αποστέλλετε το ποσό για παροχή νομικής συμβουλής, 

* Απαντούμε επί του ερωτήματος εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος με το τρόπο που επιθυμείτε, αποστέλλοντας και σχετική απόδειξη είσπραξης στη διεύθυνση κατοικίας σας
Mόνο για ιδιώτες και για θέματα Ποινικού και Αστικού Δικαίου. Ανάλογη διαδικασία τηρείται και σε περίπτωση δικαστικών ενεργειών.


 ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΕΣΩ LIVECHAT: Είναι δυνατόν να δοθεί  αυτή μέσω livechat ή Skype (giagkoud) κατόπιν προσυνεννόησης. Απαραίτητη  είναι σε αυτήν την περίπτωση  η προπληρωμή της αμοιβής μας μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή μέσω της αξιόπιστης υπηρεσίας Paypal. 
Book an appointment with George Giagkoudakis Law Office using SetMore

- Online κλείσιμο ραντεβού -
*Μπορείτε να κλείσετε online ραντεβού πατώντας το κουμπί Book Appointment. Για να μάθετε απλώς ποιά είναι η  αμοιβή μας για επίσκεψη στο δικηγορικό μας γραφείο, κατόπιν ραντεβού, για ερωτήσεις στο θέμα που σας απασχολεί παρακαλώ επικοινωνήστε - χωρίς καμιά υποχρέωσή σας - στο τηλέφωνο 6945 227120 ή στείλτε σχετικό email αναφέροντας με συντομία και ακρίβεια το ερώτημά σας.  (Δυστυχώς δεν επιτρέπεται από το νόμο η ανακοίνωση δικηγορικών αμοιβών στο site). Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μουΠως μπορώ να σε βοηθήσω (παραδείγματα)

1. Χρειάζεστε μια υπεύθυνη γνώμη δικηγόρου - νομικού συμβούλου για το τι θα πρέπει να κάνετε σε μια κατάσταση που κινδυνεύουν τα δικαιώματά σας, έναν οδικό χάρτη για να αποφύγετε τις κακοτοπιές και τα απροσδόκητα και να πράξετε τα δέοντα. Είμαι κοντά σας άμεσα και υπεύθυνα να σας κατατοπίσω τι ισχύει τι δεν ισχύει και τι θα είναι το καλύτερο για την περίπτωσή σας και προς όφελός σας.

2. Είστε στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό και χρειάζεστε να ασκήσετε αγωγή, να παρασταθείτε σε αστικό ή ποινικό δικαστήριο ή άλλη δικαστική αρχή ή υπηρεσία και δεν θέλετε να ερημοδικασθείτε ή να δικασθείτε απόντες. Είμαι σε θέση να κάνω υπεύθυνα και άμεσα όλες τις απαραίτητες ενέργειες για  υπεράσπιση και άσκηση όλων των δικαιωμάτων σας.


    Αν θέλεις να μάθεις:

1. τι ισχύει νομικά στην περίπτωσή σου
2. πως μπορείς να κινηθείς νομικά
3. τι χρειάζεται να κάνεις
4. ποια η σχετική διαδικασία που θα ακολουθήσεις και ό,τι άλλο σε απασχολεί έντονα


τότε δεν έχεις παρά να μας ζητήσεις έγκαιρα νομική συμβουλή για να μη χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου.


"Υποσχόμαστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών από τη λήψη του μηνύματος σας και να δώσουμε το υψηλότερο επίπεδο προσωπικής φροντίδας και προσοχής στην υπόθεσή σας για να σας ικανοποιήσουμε πλήρως."
    Online Πληρωμή Νομικών Υπηρεσιών μέσω PayPal
  Η πληρωμή των νομικών υπηρεσιών μας ή της νομικής συμβουλής μπορεί να γίνεται προς διευκόλυνσή σας κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης online μέσω του πιο ασφαλούς και αξιόπιστου διεθνούς οργανισμού PayPal στο email giagkoudgmail.com, είτε έχετε λογαριασμό paypal, είτε όχι. Με το paypal γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές / χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες (prepaid) όλων των τραπεζών ( Visa , MasterCard, κτλ.).- Μετά την πληρωμή προωθήστε το email με απόδειξη συναλλαγής που θα σας αποσταλεί από το paypal για να προχωρήσουμε στην παροχή της υπηρεσίας μας εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.- Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε και την επίσημη ιστοσελίδα της PayPal https://www.paypal.com   | Make Online payment for our legal services with PayPal
                                                                            
   


* ΑΝ επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) τότε μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα υπόλοιπα σχετικά αποτελέσματα.

☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.
legal tipsTip of the day


Στείλτε σύντομο μήνυμά σας. Θα λάβετε απάντηση το συντομότερο δυνατόν.

-> Ψάξε με μικρά γράμματα και τόνο στις λέξεις
*

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
"We are here to help you now with faith and integrity"
G. Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com giagkoudakis.dom.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης στη Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Το Δικηγορικό Γραφείο ασχολείται από το 1990 με την διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων, κυρίως με οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές και αυτοκινητικές υποθέσεις. Παροχή online νομικών συμβουλών & υπηρεσιών. giagkoud@yahoo.com website- Βιογραφικό - Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού τηλεφωνήστε στο 2510834031 ή στο 6945227120

Λάβετε οδηγίες κατεύθυνσης στο Γραφείο μου (Χάρτης/Map)

Online chat

Κατέβασε Δωρεάν την εφαρμογή μου για κινητά
FREE Μobile application Εφαρμογή για χρήστες κινητών τηλεφώνων (Android). Κατέβασέ την εφαρμογή Download στο κινητό σου ΔΩΡΕΑΝ. Ευκολότερη πλοήγηση του blog μου μέσω κινητού τηλεφώνου - Πληροφορίες και Download εφαρμογής κινητού τηλεφώνου στη δ/νση http://www.appsgeyser.com/1101972
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων). - Όροι Χρήσης του Βlog - Αποποίηση ευθύνης

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com
giagkoudakis.dom.gr

Copyright © 2013-2016
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.


-->